Paperipussi – monien mahdollisuuksien pakkaus

Paperipussi on tyylikäs, ekologinen, perinteinen ja samalla trendikäs pakkaus, jossa yhdistyvät käytännöllisyys, näyttävyys ja toimivuus.

Perinteinen ruskea kauppapussi on saanut rinnalleen värikkäitä, ikkunallisia, eri materiaaliyhdistelmistä valmistettuja pusseja, joiden käyttömahdollisuudet ovat entistä laajemmat. Paperipussi on luonnollinen pakkaus viljatuotteille kuten leiville, jauhoille ja pullille, mutta monien mahdollisuuksien pakkauksena vain mielikuvitus on rajana siinä, mihin paperipussia voi käyttää.

Uudet materiaalit mahdollistavat rasvaistenkin tuotteiden pakkaamisen paperipussiin, joten esimerkiksi munkit, korput, perunalastut ja popcornit löytävät tiensä paperipussiin. Uusimmat rakennevaihtoehdot puolestaan tarjoavat mahdollisuuden pakata mitä erilaisimpia tuotteita paperipussiin. Pussin ikkunarakenne voidaan toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti – räätälöity ikkuna voi olla vaikka yrityksen logon muotoinen tai tuotteen tyylin mukainen.

Kehittynyt flexopainotekniikka mahdollistaa moniväriset ja jopa valokuvantarkat painatukset, mikä laajentaa paperipussin käyttömahdollisuuksia esimerkiksi pakattaessa lahjoja, tuote-esitteitä, premiumtavaroita.

Paperipusseihimme pakataan esimerkiksi tuliaisia, tyynyliinoja, cd-levyjä, urheilujuomajauheita, koiranleluja, messuesitteitä, apteekkituotteita, koruja, kosmetiikkaa…

Mitä sinä pakkaat paperipussiin?

Peltolan Pussi Oy
Patamäenkatu 3
33900 TAMPERE
Puh.03 213 6700
Fax03 265 5673
paperipussi@peltolanpussi.fi