Papperpåsen - en förpackning med många möjligheter

Papperspåsen är elegant, ekologisk, traditionell och trendig, en kombination av en praktisk, stilig och välfungerande förpackning.

Den traditionella bruna butikspåsen har utökats med fönsterpåsar i upp till åtta färger, tillverkade av olika materialkombinationer och med allt mer omfattande användningsmöjligheter. Papperspåsen är en naturlig förpackning för spannmålsprodukter som bröd, mjöl och bullar, men med alla oräkneliga möjligheter därtill är det bara fantasin som sätter gränser för vad den kan användas till.

Tack vare nya tillverkningsmaterial kan också fetthaltiga produkter förpackas i papperspåse, t.ex. munkar, skorpor, potatischips och popcorn. Också de nyaste strukturerna erbjuder möjligheter för producenterna att förpacka produkter av de mest olika slag i papperspåsar. Påsens fönsterkonstruktion kan framställas enligt kundens önskemål exempelvis med en skräddarsydd fönsterform som ger en stor tryckyta eller ett fönster som kan ha formen av t.ex. företagets logotyp eller beakta produktens stil.

Den långt utvecklade flexotrycktekniken tillåter tryck i upp till åtta färger, vilket ger papperspåsen större användningsmöjligheter t.ex. som presentförpackning, produktdemonstrationspåse och förpackning för premiumvaror. Utmärkta exempel på våra idéer för papperspåsen är att tillverka påsar för presenter, örngott, cd-skivor, sportdryckspulver, hundleksaker, mässbroschyrer, smycken och kosmetika…

Vad förpackar du i papperspåse?

Papperspåsen som förpackning är trendig & traditionell, ekologisk & stilig, förmånlig & elegant.

Peltolan Pussi Ltd
Patamäenkatu 3
FI-33900 TAMPERE
FINLAND
Tel.  +358 3 213 6700
Fax  +358 3 265 5673
paperipussi@peltolanpussi.fi