Förpackningslösningar

Vår avsikt är att skapa mervärde och kostnadseffektivitet för våra kunder längs hela leveranskedjan.

Vi hjälper våra kunder att finna den bästa möjliga förpackningen för deras produkter både när det gäller material och utseende:

  • Vi hjälper kunderna att välja ett material som stödjer produkten och bevarar produktens egenskaper.
  • Vi hjälper kunderna att designa fönsterstrukturer och form så att förpackningen uppfyller kundens önskemål om elegans samtidigt som den fungerar väl vid maskinförpackning och tillslutning.
  • Vi hjälper kunden att genomdriva det kostnadseffektivaste tryckalternativet utan avkall på stil och elegans.

Vår produktutveckling skapar kontinuerligt nya strukturalternativ, och det nära samarbetet med våra materialleverantörer erbjuder ständigt nya möjligheter. Därigenom kan traditionella produkter få ett nytt yttre och nya produkter har allt oftare en stilig, välfungerande och förmånlig förpackning i papperspåsen. Vi tar gärna emot utmaningar och hjälper dig att hitta precis rätt sorts förpackning för din produkt, en förpackning som lyfter fram produkten och gör den lockande. Vi är övertygade om att papperspåsen kommer att bli allt vanligare i framtiden, och därför deltar vi ständigt i olika innovativa projekt för att finna de mest varierande användningsmöjligheter för papperspåsen. Vi står med glädje till tjänst i allt som gäller förpackningar och vi är entusiastiska över att försöka finna den perfekta förpackningen för din produkt.

Peltolan Pussi Ltd
Patamäenkatu 3
FI-33900 TAMPERE
FINLAND
Tel.  +358 3 213 6700
Fax  +358 3 265 5673
paperipussi@peltolanpussi.fi